Saturday, 4 May 2013

mega giveaway : santai banyak banyak by EM


mega giveaway : santai banyak banyak by EM

cara-2 nak menang :
1. follow blog Elsa Mayra .
2. follow semua benda yang ada dekat jom kita jadi jujur kat belah bawah .
3. buat entry bertajuk mega giveaway : santai banyak banyak by EM . copy dan tampal banner simple kat atas tu di entry anda and backlink-kan ke entry ini .
4. invite kawan-2 by tagging their names dekat entry korang :) *depends nak buat ke tak*
5. letak link entry korang di kotak komen entry ini sahaja .
 

1 comment:

syaewewwie abdull said...

thanks sudi join my GA . jom blogwalking peserta lain :)

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/pemenang-in-future.html