Wednesday, 8 May 2013

Hasya's Collection Giveaway


klik tuk join

Hasya's Collection Giveaway

 

Pemilihan pemenang.
- Mencari 3 orang pemenang sahaja dengan cabutan bertuah.
Pemenang 1 : Sehelai Halfmoon Shawl ( dipilih oleh pemenang sendiri , bergantung kepada stok yang ada )
Pemenang 2 : Seutas bracelet mutiara sabah.
Pemenang 3 : Topup RM 5.
Syarat - syarat penyertaan.

2. Follow blog 4 owner's [ Amira , Adibah , Shazlinda dan Izzati ].
3. Like page Hasya Surfina & Collection.

 4. Follow instagram Hasya. ( tak wajib bagi yang tiada )

Follow @hasyasurfinacollection

5. Jangan lupa ambil banner di atas dan terus link kan ke entry ini.
6. Tag 3 orang kawan dan inform lah kat orang yang korang tag tu ye.
7. Link entry dekat kotak komen entry ni sahaja tau. Tempat lain , tak nak oke.


TAG
kamalia
asadi
farah

3 comments:

muslimah sejati said...

salam ukhwah , hai :) singgah sini dari GA yang sama :D GOOD LUCK :)
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/hasyas-collection-giveaway.html

Norr Pizz said...

gud luck!!
saya tag awak..
http://jelezkah.blogspot.com/2013/05/hasyas-collection-giveaway.html

MiraDebot ZatyLynn said...

terima kasih kerana join GA kami dan ikut syarat.(: