Tuesday, 9 April 2013

give away paling simple by cikgadis

KLIK GMBAR ATAS N JOIN

TAG
sukasangatcontest
nabilaa

assalamualaikum,,, 
hari ni cikgadis nak buat simple giveaway je,,
sempena besday cik gadis,, just buat entry yg bertajuk 
"give away paling simple by cikgadis"
tampal banner ini dan link kan dengan GA  ini,
bila dah buat entry dan ikut syarat, pastu 
boleh tnggal kan link kat ruang komen atau
email kan link anda kat cikgadis ok,
pinkitucantik@gmail.com
tarikh mula 7 april, tarikh tamat 7 mei :)
 syarat dia mudah je,

# like
# follow
# click
# share 
# win

cara2 dia mcm kat bawah ni,,

# LIKE
 like setiap penaja cikgadis dibawah, pastikan anda like, kalau tak,,
penyertaan ditolak,

 . variety shop  . arya addin  . ain nadia . adeqmass .
dan like page cik gadis yg ade di sidebar :)

# FOLLOW

ain nadia . 
 yg penting, follow cik gadis !

# CLICK

klik sampai habis loading ! haruslah jujur !
satu . dua . tiga . empat . lima 

# SHARE 

harus tag 1 orang rakan,, 
dan pastikan rakan anda tahu !

# WIN 

cara pemilihan pemenang adalah random
siapa yg bertuah boleh dapat hadiah :)
disebabkan GA ini paling simple,
pemenang yg dicari cuma 15 orang,, 

NOTA PENTING ! :: 
SESIAPA YANG SUDAH MENYERTAI GA INI MELALUI BLOG
ADALAH DILARANG UNTUK MENYERTAI GA INI  DI FANPAGE CIKGADIS !

sebarang kesulitan harap di maaf kan kerana ini GA pertama cikgadis,
akhir sekali,, senyum,, 

senarai hadiah ade disini

2 comments:

cik gadis said...

cikgadis datang bertandang,, thanx join :)gud luck

Tcca Anuar said...

walking here sambil buat gyomi :)