Tuesday, 9 April 2013

Exchange Link Sambil Menang Topup


KLIK BANNER & JOIN


Syarat :-

1. Follow Blog Nie 

2. Like Fanpage Na Collection - SINI

3. Click Kucing comel kat bawah nie( tunggu sampai habis loading ye - please be honest )







#Letak link korang yg nak di click... so bila masing2 blogwalking boleh click sama2


4. Buat satu entry yang bertajuk "Segmen 1 : Exchange Link Sambil Menang Topup" & Nyatakan anda pengguna MAXIS atau CELCOM

5. Tag sorang je kawan korang pastikan de tau 
    -SURAYA JOHARI- **SILA JOIN YERP..

6. Copy banner dekat atas tu dan letak dalam entry korang plus backlink banner tersebut kepada entry segmen ni.

7. Dah siap? Letak link korang dekat ruangan comment entry SAHAJA (entry lain tidak di terima).




SAYA PENGGUNA CELCOMM :)

3 comments:

butterfly said...

http://www.nurulazieyan.my/2013/04/peserta-segmen-1-exchange-link-sambil.html

bolh BW rakan yang lain..
nti tglkan komen gtau awk guna mxs/cel

eCha said...

dah klik...:D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/04/segmen-1-exchange-link-sambil-menang.html

Shakirah Rosli said...

awk punya link ? ^^ hope klik mine :)

Exchange Link Sambil Menang Topup